Results 1 to 5 of 5

Thread: Błąd przy odpalaniu Paladins

  1. #1
    Beta Player Recruit
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    3
    Level
    1
    Points: 24, Level: 1
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 26

    Question Błąd przy odpalaniu Paladins

    Witam, Sprawa wygląda następująco, chciałem odpalić grę w wersji 64 bitowej. Mimo, że w ustawieniach Launchera miałem zaznaczoną wersję 64 bitową w samej grze nadal rzy trybie Battleground miałem informację, że muszę włączyć 64bit. Na YT był filmik jak gościu w ustawieniach Launchera wpisał w polu "Opcjonalne ustawienia gry w linii komend" dopisek "-Use64". Zrobiłem tak, gdy próbowałem włączyć grę, wyskoczył mi taki błąd

    [IMG]file:///C:/Users/kozie/Desktop/b%C5%82%C4%85d.PNG[/IMG]

    Próbowałem wielu rzeczy, w końce reinstal z wersji Steam na zwykłą. Po zainstalowaniu zwykłej wersji Paladins podczas włączania bez dopisku "-Use64" wyświetlał mi się taki błąd,

    [IMG]file:///C:/Users/kozie/Desktop/B%C5%82%C4%85d%20%232.PNG[/IMG]

    gdy dopisałem, wyświetlał mi się ponownie błąd ten pierwszy. i tak w kółko..

    Proszę, pomóżcie mi

  2. #2
    Beta Player Recruit
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    3
    Level
    1
    Points: 24, Level: 1
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 26
    Oto link do dysku ze zdjęciami tych błędów https://photos.google.com/album/AF1Q...GQ54G3I6GEUnPn

  3. #3
    Beta Player Recruit SilesianCaesar's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Paladins
    Posts
    9
    Level
    7
    Points: 399, Level: 7
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 1
    Achievements:
    3 months registered 250 Experience Points Closed Beta Tester
    W pierwszym poście nie wkleiłeś linków, a lokalizacje plików na twoim komputrze, natomiast link z drugiego posta nie działa.

    Po ustawieniu wersji 64 bitowej w launcherze musisz jeszcze jeszcze w ustawieniach video w grze aktywować D3D11.



  4. #4
    Beta Player Recruit
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    3
    Level
    1
    Points: 24, Level: 1
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 26
    Dobrze, inaczej napisz mi proszę jak mam wysłać screeny które mam zapisane na dysku tutaj. Wstawiłem je na dysk google i nie działają, to jak mam wstawić je na te forum??

    Gra mi się nie chce w ogóle włączyć, jak mam włączone 64 bit. Więc nie mam jak zmienić w ustawieniach na D3D11
    Last edited by Buonarroti; 02-24-2018 at 01:04 PM.

  5. #5
    Beta Player Esquire XadiiX's Avatar
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    43
    Level
    3
    Points: 189, Level: 3
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    Achievements:
    100 Experience Points 7 days registered
    A odpalasz ją przez Steam'a, tak?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •