-
Przyszłość Paladins
Wiadome było, że Hi-Rez uśmiercał Paladinsy, ale teraz już nawet się z tym nie kryje wprowadzając system, który będzie promował P2W. Mam takie 2 pytania do społeczności:
1. Czy ktoś zbierał jakieś dane od czasów wczesnej bety do teraz na temat postaci perków itp. żeby w razie czego jak gra upadnie (prawdopodobnie za pół roku tak będzie moim zdaniem) istniała jakaś możliwość wskrzeszenia? Bo gracze chcieli jednego, a devsi robili drugie
2. Czy Paladins ma jeszcze jakieś szanse, czy już lepiej już sobie odpuścić i poszukać czegoś innego?
-
Myślę, że przez jakiś czas warto jeszcze zostać przy Paladins. Społeczność wyraźnie okazała sprzeciw przeciwko nowemu systemowi i jak ludzie zaczną masowo usuwać grę i na Steam będą same negatywne recenzje, to przecież developerzy nie są chyba aż tak głupi żeby dać "umrzeć" tak dobrej gierce. Miejmy nadzieję, że to jeszcze nie jest koniec...
-
Ja nie gram długo bo mam rozegrane z 40 h . Czy Na tym rzecz polega bo jak gram mecz i typek mnie ubija na 3 hity Androxusem ? Czy o prostu jestem za słaby ?
-
Nie znasz mechaniki każdego championa, przez co nie wiesz jak na co grać. Kwestia doświadczenia
-
Mamy 30 kwietnia 2018 roku i jeszcze nie umarł!
Last edited by XadiiX; 04-30-2018 at 10:33 AM.