Oryginalny temat został napisany przez HiRezJmos
- 1. Czym jest Paladins PTS??
- A: Paladins PTS to serwer testowy gry Paladins. Pozwala on zagrać w najnowszą werskę gry, jeszcze zanim okaże się ona na normalnej wersji LIVE. Dzięki temu społeczność może współpracować z zespołem twórców gry, wysyłając im opinie oraz znalezione problemy, które będzie można naprawić jeszcze zanim wersja wyjdzie LIVE.
- 2.Jak mogę wziąć udział w wersji PTS?
- Instalator wersji PTS możesz pobrać z linku poniżej: (Upewnij się, że uruchomisz go jako Administrator.)
Kliknij tutaj aby pobrać- 3. Ok. Pobrałem wersję PTS. Co dalej?
- A: Po pobraniu pliku PTS, instalujemy go dosłownie jak inne pliki .exe - włączy to launcher, który zacznie pobieranie odosobnionej wersji. Po pobraniu gry wystarczy kliknąć przycisk "GRAJ".
- 4. Z kim będe grał?
- A: Będziesz mógł grać tylko i wyłącznie z innymi graczami zalogowanymi na wersji PTS.Wersja LIVE ma osobne serwery.
- 5. Gdzie mam zgłaszać problemy i bugi związane z wersją PTS?
- A: W tym samym miejscu co zgłaszane są problemy z wersją LIVE, czyli TUTAJ. Pamiętaj, że na tym forum błędy zgłasza się w języku angielskim. Obowiązkowo w temacie napisz o którą wersję gry chodzi. Jeżeli nie potrafisz posługiwać się wystarczająco językiem angielskim, to napisz w tym temacie po polsku, a zostanie to wysłane w odpowiednie miejsce,
- 6. Czy wersja PTS zamieni moją wersję LIVE?
- A: Nie. Dostaniesz osobną wersję gry Paladins, która współgra z innymi serwerami niż wersja LIVE. Możesz mieć obie wersje - PTS oraz LIVE zainstalowane na komputerze.
- 7. Czy jest wersja PTS na platformie STEAM?
- A: Tak. Aby pobrać Publiczny Serwer Testowy na STEAM`ie, musisz wejść na stronę Paladins w sklepie STEAM, zjechać troszkę na dół i znaleźć informację o PTS (KLIKNIJ TUTAJ ABY ZOBACZYĆ JAK TO WYGLĄDA). Klikasz w wyznaczonym miejscu i zacznie się pobieranie klienta na STEAM`ie
Jeżeli macie jakieś pytania, to śmiało je zadawajcie - postaram się w miarę moich możliwości rozwiać wasze wątpliwości.
WAŻNA INFORMACJA!
Chcecie być na bieżąco z informacjami ze świata Paladins?
- Obserwujcie fanpage Paladins Polska - KLIKNIJ MNIE
- Bierzcie udział w dyskusjach na grupie Paladins Polska - KLIKNIJ MNIE
- Obserwujcie naszego discorda - KLIKNIJ MNIE
- Chcecie z kimś porozmawiać na temat gry? Wejdźcie na naszego Team Speaka 3
IP: ts3.paladinspolska.pl KLIKNIJ MNIE